Längdskidor
Gjorde ett va de roligaste träningspasset idag, jag åkte Längdskidor. Så härligt, man kommer ut i friska luften och idag var det sol och härligt ute. Perfekt skidväder helt enkelt. Det är så jobbigt att åka längdskidor, man använder hela kroppen och får träning i hela kroppen, speciellt armar och ben och man tränar även sin kondition. Man får en bra träning helt enkelt. Det är så jobbigt och man fick en go genomkörare av kroppen, så kommer ha träningsvärk imorgon. Fick till min teknik bättre idag med så det blev ännu roligare när jag kände att det flöt på och fick upp farten. Får tacka min pappa som lärt mig åka bättre. Jag tycker i alla fall att ni ska testa åka längdskidor om ni inte har gjort det innan, det är så kul :)
 
Kollade även på längdskidor på morgonen idag var sista dagen av OS och vi fick brons genom Stina Nilsson :) Så dagen har mest bestått av längdskidor helt enkelt. Har även blivit en del plugg för har prov på tisdag och idag kändes det bättre än vad det gjorde igår. Så tror jag har fattat det nu. Men på tal om att OS är slut nu är lite tråkigt, har varit kul att kolla på tävlingarna och det har gått bra för Sverige ändå. 
 
I går var det härligt väder med så jag och Anton gick en härlig promenad och bara njöt av solen och vintern. Sen blev det massa plugg och städning. På kvällen träffade vi min kusin Veronica och hennes pojkvän Victor. Vi köpte mat från tugg (super goda hamburgare har dom) vi åkte hem till oss och åt den och sen kollade Melodifestivalen. Tyckte Mariette var bäst och ändå rätt kul att Rolandz gick vidare ändå. Det var en mysig och rolig kväll.