Firat Carro, Personalaktivitet
Vet att jag är dålig på att blogga hehe ;) men i veckan har jag gjort mycket. I torsdag fyllde Carro 22 år så vi firade henne så klart :) hennes Mamma, Mormor, moster och kusin kom utan att hon visste om det så hon fick inte vara hemma när de kom så vi tog på henne ögonbindel och satte henne i bilen, så körde vi runt och så hämtade vi Max och Erika. Emelie var hemma och möte hennes Mamma och dom och fixade i ordning allt. När vi åkt runt en stund så åkte vi tillbaka hem igen och då stod dem inför. Blev riktigt bra överaskning. Sen åt vi tårta och Carro fick sina packet :) Senare på kvällen åkte de hem. Senare kom Maria och dem hon både med och ännu senare Tobias och Erik. 
 
På Fredagen så blev det jobb och sen på kvällen så var vi några som var och åt mat på Brants. Vi som var ute och åt var jag, Carro, Emelie, Max, Erika och Andreas :) 
 
Sen på lördagen så var det jobb igen och då var det fest men innan det åt jag middag med Tobias och hans mamma och pappa. Det var trevligt :) Sen åkte vi hem till oss på förfest :) sen blev det Brants :) 
 
Sönadar är den dagen som man åker skidor så det gjorde vi denna med :) På kvällen sen kom Tobias och Erik hit :)
 
På måndag var jag ledig och då passade jag på att tvätta och städa lite. Sen så var jag med Alma och Erik. På eftermiddagen hade vi möte hela aktivitetsgruppen och sen blev det att handla mat. 
 
På tisdag var det jobb och jag hade skoterturen och det var kul att köra skoter :) På kvällen var det quiz på Brants. 
 
Onsdag var det jobb igen och sen på kvällen hade vi personalaktivitet där vi fick lära oss lite Danska och sen åt vi buffé på brants alla i aktivitet och skidskola, det var mysigt :) 
 
Idag är det torsdag och då jobb igen. Jobbade som gästvärd så började kl 7.00 och sen stod jag i pingvinliften till kl 15.30. När jag slutat så åkte jag och Emelie till Sysslebäck och simmade och nu sitter jag, Carro och Tobias och ser på Alvin och gänget 3 och väntar på att Erik ska komma så vi kan äta pannkakor :) 
 
ha det bra alla :) 
Carro öppnar packet :)
 
Midag på Brants 
Jag och Björnbusen på skoterturen 
Pingvinliften