Stockholm

Haft två jättebra dagar i våran äkta huvudstad Stockholm. Jag och Emilia åkte igår (fredag) vi tog bilen till Herrljunga för att sedan ta tåget där ifrån till Stockholm. När vi kom fram till Stockholm runt halv 1 tiden var vi hungriga men först gick vi till hotellet och lämnade in en väska för att slippa bära. Sedan letade vi efter något matställe. Det blev McDonalds för det går snabbt. Det var så fint väder så vi tog med oss maten och satte oss ute och åt. Sedan så var det dax att gå till ABBA muséet. Vi tog våran karta och kollade hur vi lättast skulle gå och sen började vi vandra ;). Vi hade tiden kvart över 2-halv 3 att gå in på muséet och vi var där runt 10 över så det var alldeles perfekt. Det var roligt på muséet för man fick göra massa roliga saker, sjunga ABBAs låtar, göra en musikvideo, stå på scen och vara den femte medlemmen i ABBA och få veta på mycket fakta om ABBA. Det tog längre tid än vi trott så vi var klara vid 4 och så vandrade vi tillbaka till hotellet för att checka in. Det gick snabbare att gå tillbaka för då gick vi en bättre väg. På hotellet fick vi vårt rum men vi fick byta för draperiet/gardinen var sönder. 


På kvällen skulle vi på musikalen Priscilla och den gick på Göta lejon. Så vi tog tunnelbana dit och vi var tvungna att äta något innan så vi gick runt och letade efter en bra resturang tillslut blev det pizza hut. Det var gott. Sen var deg äntligen dax för Priscilla och den var jättebra och rolig. Man skrattade mycket och Björn Kjellman var jätterolig och bra. 


När den var slut begav vi oss hemåt men först gick vi in på McDonald och handlade en frappe åt mig och en smoothie till Emilia. Sen gick vi till vårt hotell rum och tittade lite på tv innan vi gick och la oss.


Idag blev det mycket shopping. Blev två klänningar, shorts, bikini, en ny plånbok, en grej till min bror och mascara. Är jätte nöjd med mina köp :) Vi träffade Sofie och åt lunch med henne på någon grekisk resturang. Bra och god mat. Det var jättekul att träffa Sofie igen :D. Sen blev det mer shopping och nu sitter jag och Emilia på tåget påväg hem. 

På ABBA the museum
Priscilla 
Utanför hotellet
Färdig shoppade och nöjda ocj redo för att åka hem