En härlig sommar
Jag vet jag är usel på att komma ihåg att blogga haha, men har gjort så mycket dessa veckor så har glömt av det. Dels har det varit mycket jobb vilket är superkul. Trivs superbra på jobbet och har underbara kollegor som gör dagarna riktigt roliga. Det har varit rätt mycket folk i Djurparken med så det har varit en del att göra vilket är roligt. Man har skopat massa glass så har ont i handleden ;P haha. Men det har inte bara varit mycket folk utan även mycket getingar hemskt... Har fobi för getingar så det har varit riktigt jobbigt eftersom vi har haft väldigt många inne i kiosken ush.. men nu har jag äntligen vågat döda dem med en flugsmällare så nu är jag lite kaxigare när de kommer (men fortfarande rädd :P). I går räknade jag, Isabell och Madde hur många vi dödade och när dagen var slut kl 19.00 då vi stänger hade vi kommit upp i 98 st, många getingar det.
 
När jag har varit ledig så har jag gjort en hel del, varit på Elfsborgsmatch med min bror, varit på Liseberg 4 gånger och alla gånger med jobbet men en av gångerna så var jag och Isabell på Lotta på Liseberg så då blev det ingen åkning i karusellerna. Men de andra 3. Så klart så har jag åkt helix och den var så rolig, en av de bästa attraktionerna, jag sitter typ och skrattar hela tiden för den är så härlig. Så ni som inte har åkte den gör det den är så rolig och härlig. Mina andra favorit attraktioner är såklart Balder den är alltid rolig och Colorado och Flumeride.
 
Sen har jag varit på nästan alla sommartorsdagar utom en och de har varit bra och framförallt har jag varit där med härliga människor. Bäst var nog Rydell och Quick och Jill Johnson med vänner.
 
Vi har haft två stycken mysiga grillkvällar vid Kypesjön med några från jobbet. Då har vi grillat och badat. Men ingen av gångerna har det gått jättebra. Första gången var det jag, Isabell, Pedro och min bror Erik och då tog det långtid innan vi ens fick upp någon eld. Men när vi tillslut fick upp en bra eld gick vi och bada vilket resulterade i att elden nästan slocknade. Men tillslut gick det att grilla men då var kl redan 10 och det hade tagit nästan 2 timmar för oss innan vi kunde grilla haha men vi hade kul i alla fall.
Andra gången var det jag, Isabell, Iza och Jonathan och då fick vi upp en fin eld väldigt snabbt men då så satt gallret för högt upp så det blev inte tillräckligt varm. Så de var bara att gå upp i skogen och leta efter bra pinnar så det slutade med att vi fick grilla hamburgarna på pinnar. Då var klockan halv 10 så lite snabbare var vi än förra gången min inte jättemycket. Efteråt badade vi.
 
Jag har även hunnit tillbringa lite av min lediga tid i stugan vilket har varit jätteskönt. Hade bra väder nr jag var nere över helgen med och det var riktigt varmt i vattnet vilket var jätteskönt. Tycker alltid det är väldigt skönt att vara i stugan för älskar att man är så nära havet :) Den fredagen jag kom till stugan så var vi och grillade hos våra grannar Jonas och Marie. Det var mysigt och trevligt.
 
Har även varit och hälsat på min kompis Emilia i hennes stuga i Björketorp. Det var roligt, hjälpte henne att sälja jordgubbar under två dagar. Vi badade också såklart och på kvällen var vi och grillade hos deras granne det var trevligt.
 
Det har självklart blivit mycket bad här hemma med. Simmat med Iza i kype efter jobbet eller så har jag badat i storsjön med Erik och Kevin. Det har ju varit en sån varm sommar i år så det har varit riktigt skönt att svalka av sig även fast vattnet själv är varmt.
 
Lördagen den 2 Augusti så fyllde min faster Tua år och då firade vi henne i deras stuga i Bohuslän. Det var roligt att få se deras stuga och den var väldigt fin. Vi fick god mat som alltid när man är på kalas hos henne. Efter maten så gick vi ner till havet och badade och fiskade krabbor. Havet i Bohuslän är mycket saltare än havet i Falkenberg så det var mycket lättare att flytta. Och så klart var vattnet varmt med. Efter badet blev det tårta och sen spelade vi kubb. På kvällen åt vi middag och sen var det dags att åka hem för skulle upp och jobba dagen efter.
 
I fredags var jag med min Bästis Sofia hela dagen var jätteroligt och mysigt. Vi gick på Djurparken jag, hon och hennes pojkvän Viktor. Det var kul. Träffade även Madde där. När vi var där fick vi klappa en minigriskulting. Den var så söt. Jag var riktigt lycklig för har velat göra det länge :). Efteråt åkte vi och badade i Transåsjön det var varmt där  med. :) Sen lagade vi god mat och såg på film och åt godis.
 
På söndag åker jag och Carro till Kreta ska bli så kul, längtar och då ska jag få träffa min älskade kusin som jag saknar :) ska bli så kul att hälsa på henne. Så är riktigt taggad :D
 
Elfsborgsmatch med brorsan
Jag och Isabell är taggade för att åka helix första gången
Liseberg med jobbarkompisarna
Lotta på Liseberg
Sista sommartorsdagen med Iza, Madde och Isabell
Erik the grillmaster
3 andra grillmasters Jonathan, Isabell och Iza
Emilia
Firar Tua
Klappa minigris
Djurparken med Sofia och Viktor