Weekend i Trysil
Jag spenderade min helg i Trysil och det var helt underbart bra. Jag var där med Carro, Wictor och Pontus. Vi bodde på hotell och hade ett jättefint rum med balkong vilket var ett stort plus eftersom det var så fint väder så man kunde sitta där och sola.
 
Jag åkte till Carro i Onsdag för att sova där för att sedan åka till Trysil på Torsdag. Vi bestämde att vi skulle åka från henne runt kl 11 och så skulle till Arvika för att hämta Pontus. Vi packade in alla skidor, min bräda och alla väskor i Carros bil och styrde mot Trysil. Men först var vi och handla mat som vi skulle ha med oss eftersom det är så dyrt i Norge. 
 
När vi kommit fram till hotellet och packat ut från bilen satte vi oss alla fyra på balkongen med var sin cider/öl och solade och pratade. Sen lagade Wictor och Pontus mat det blev tacos. Gott! Och sen tittade vi på film.
 
På morgonen nästa dag så gick vi upp vid halv 9 för att vara så tidigt som möjligt i backen. Vilka backar så bra. Var så roligt att åka. Vi "värmde upp" med några röda och blåa backar innan vi åkte till de svartabackarna. De svarta backarna var riktigt bra och roliga att åka i. Wictor och Pontus ville åka 45 graders backen, men inte jag och Carro vi tog en annan svart backe. På väg upp i liften så frågar jag om det är den backen som de skulle åka i och då undrar dem vilken? och jag bara den vita.. haha smart där alla backar är ju vita ;P 
 
Man blir trött av att åka så vi tog en paus och drack var sin öl och sedan ut och åka igen innan det var dags för lunch.  Innan vi begav oss hem för att äta så gick vi in på Ica och handlade Cola och chips mm. Sen fick jag åka med påsen hem bara för jag åkte bräda och då inte hade några stavar. Måste sett rätt kul ut när jag kom åkande med en påse i handen haha men det gick bra at åka med den. Hemma sen lagade jag mat och det blev Hamburgare. Mätta och belåtna gav vi oss ut i backarna igen. När vi kom hem satte vi oss på balkongen för att sola och det var så varmt så man kunde sitta i shorts och linne. På kvällen sen blev det film igen det film igen denna gång såg vi hata Göteborg, en bit av Frozen (den biten jag och Carro gillar mest och skrattar mest åt) och sen såg vi mammas pojkar.
 
Vi var lite tröttare på lördagsmorgonen och sov lite längre så vi var lite senare ute i backen. Men backarna var bra ändå. Vi åkte fram till halv 1 typ för då åkte vi hem för lunch för vi var tvungna att äta innan vi skulle på afterskin med E-type. Vilken after ski så bra och grym. Bästa after skin jag varit på. Var hur mycket folk som helst och ett sånt drag och E-type var grym.
 
På kvällen sen pratade vi om att gå ut och festa men alla var trötta och det slutade med att alla somnade till en film. Haha så gick det med den utgången.
 
Söndag då var det dags att åka hem från Trysil. Vi var tvungna att cheka ut innan kl 11. Så vi packade i ordning och städade lite, det ingick städning så vi behövde inte städa så mycket. Vi flyttade sedan bilarna till turistcentret och sedan åkte vi några åk innan vi käkade lunch och lämnade Trysil. De sista åket vi gjorde i Trysil var inte bara sista åket där utan sista åket denna säsong. Så det blev ett bra avslut på en fantastiskt säsong.
 
Vi var hos Carro runt kl 5 och då grillade vi tillsammans med hennes mamma, bror och mormor. Det blev jättegott. Alltid gott med grillat.  Vi hoppade även lite stuttsmatta haha det var riktigt kul. Sen blev det mästarnas mästare och sen beck innan vi gick och sov.
 
Idag åkte jag hem till Viskafors tåget gick 12.14 från Karlstad. Så fick skjuts av Carro dit, det var tråkigt att säga hejdå till Carro eftersom vi har haft så roligt tillsammans hela säsongen men vi kommer ses i sommar igen och sen har vi en utlandssemester till kreta.
 
Så nu är jag hemma igen och imorgon så ska jag få ordning och packa upp alla kläder jag haft med mig.. suck så tråkigt.. men men det måste göras.
 
här kommer lite bilder från Trysil