Brorsan va på besök
I veckan så var Brorsan på besök och det var roligt. Han kom i söndags och stannde till på lördag. Jag jobbade dock hela veckan men det var tänkt att jag skulle åka med honom efter jobbet men i måndag så hade vi innebandyturnering och då lyckades jag skada mitt knä igen. Så jag hann inte spela så mycket. Så Erik fick hoppa in och spela åt mig. Det var jag, Carro, Ida, Emma, Marcus, Max, Frida och Jennifer i vårat lag och vi hette ninja turtels så vi hade sköldpaddevästar och band på oss. Ni ska få se en bild sen. Vi kom trea i turnerigen eller ska jag säga dem efterom jag inte spelade så mycket. Jag låg jämte och hade jätteont. 
 
På tisdag så var Erik ute i backen och åkte med Arvid och Albin och själv fick jag inte jobb utan åka till vårdcentralen i likenäs för att kolla upp knät. Ringde och fick en tid  över 11 så jag och Sarah åkte dit för hon hade också en tid hos läkaren. Jag fick reda på att jag har töjt ut mina ledband i knät och fått en inflammation i knät, inte kul :( så får inte åka skidor/snowboard på en vecka ungfär och inte spela varken fotboll eller innebandy på ett bra tag. Så det blir la att vila. Så nu äter jag tabletter för inflammationen och går runt med ett stöd för knät. Men den har blivit bättre och jag har inte ont när jag går längre så det är bra,
 
På onsdagen så åkte Erik mer snowboard och jag var hemma och vilade knät, fick inte jobba idag heller men på torsdagen då jobbade jag. Dock fick jag inte jobba ute eftersom jag inte får åka skidor så jag fick jobba inne i björnidet i stället men det gick bra det med. Så där har jag varit denna vecka. I fredags så var jag och Frida extra kärleksfulla eftersom vi förberede pysslet till skaparverkstaden som vi skulle ha på lördagen och då skulle vi göra alla hjärtansdag kort. 
 
Annars så har jag ju umgåtts med Erik vi har dock inte gjort så mycket mest varit hemma och pratat och umgåts med dem jag bor med. Får hoppas att jag är frisk i knät till nästa gång han kommer så jag kan åka med honom då.
 
I går var det ju alla hjärtansdag och då jobbade jag och sen var vi några som var uppe på Ladan och åt mat. Det var trevligt. Åt ryggbiff med pommes och det var riktigt gått. Så firade alla hjärtansdag med mina fina vänner och det var en toppen kväll.
 
Nu är jag trött har jobbat idag med även fast det är söndag, brukar ju alltid vara ledig på söndagar men jag jobbade extra i hyran som utkörare och då kör man ut skidor med tillbehör till stugorna. Det var en hel del att köra ut. Det var många som hade bokat utkörning. Det var jag och Oscar som jobbade ihop. Det gick bra och det var roligt. Skulle lätt kunna tänka mig att jobba det någon mer gång. Fast lika kul som att jobba i aktivitet var det dock inte. Det är det roligaste jobbet man kan ha. 
 
Här kommer bilden från innebandytuneringen 
Ninja Turtles och Björnbusan
Jag och Frida planerar pyssel till skaparverkstaden.