Jobb och annat sköj
Nu var det ett tag sedan som jag skrev något här på bloggen men det är för att jag inte riktigt haft tid, har jobbat mycket. Är i gårdscafét och jobbar. Det är roligt och ganska mycket att göra, nu är det extra roligt för nu är man alltid minst två stycken som jobbar och då har man ju alltid någon att prata med. Det har varit mycket skolklasser, dagis och fritids i parken denna vecka och förra. Så mycket glass har blivit sålt :). De mindre barnen är så söta och roliga för de är så glada för att få ha hand om egna pengar och betala själva och blir överlyckliga när de får pengar tillbaka :).
 
Helgen 6-8 juni så kom Carro hit och hälsade på. Va jättekul att träffa henne. Hon kom runt 20.00 på fredagskvällen och då åt vi tacos, Mums!. Sen satt vi och pratade. På lördagen så gick vi i Djurparken, vi började med att åka tåget runt och sedan åt vi glass för att sedan gå runt och kolla på alla djur. Sedan gick vi runt i knalleland och kollade i lite affärer innan vi åkt hem igen. Hemma så beställde vi pizza och sedan åkte vi in till stan igen och satte oss på Viskan och tog varsin drink. Runt tolv åkte vi hem och innan vi gick och la oss såg vi på Känn igen sorg, den filmen är så bra :). På söndag åkte vi ner till våran stuga i Falkenberg och badade, solade mm. Vi kom ner alldeles lagom till att lunchen var klar. :) Runt kl 17.00 begav vi oss hem till Viskafors och sedan åkte Carro hem till Karlstad. Det var en rolig helg och kul att hon ville komma hit och roligt att träffa henne igen :).
 
I torsdag så var jag ledig och då blev det sovmorgon sen sånglektion och lite städning. På eftermiddagen så var Jag, Erik, Mamma och Anna-Lena på Hannas student. Vi fick riktigt god mat och tårtor. Det var roligt att träffa Hanna. Man får även mycket minnen från sin egna student som var för ca ett år sedan. Speciellt när hon berättade om flaket om hur kul det var. Det håller jag med om det var det roligaste haha.
 
Men annars är det mest jobb som händer för mig på veckorna och även helgerna och även fotboll måndagar och torsdag plus lite annan träning. Jag, mamma och broder min Erik gör en 30 Days AB challengs och det är magträning som man gör och ökar för varje dag, super jobbigt men bra träning. Så ska snart ge mig på dagens pass.
 
Tillbaka till jobbet så hittade jag en Coca Cola med mitt namn på fast felstavat stod med K istället för C men men, det var ändå mitt namn så de var jag tvungen att köpa haha. Vi har även fått en maskot på Gårdscafét ett plats får som vi döpt till Alfred hehe så nu sitter han vid kassan och tittar på alla kunder :P
 
Idag var en ganska lugn dag speciellt på förmiddagen. Men på eftermiddagen kom det mer då var det fritids och dagis som ville ha glass och sockervadd. Var väldigt mycket barn ett tag som ville handla, men det är bara roligt tycker jag. Efter jobbet så badade jag och Pedro i kypesjön den ligger jätte nära personal ingången i djurparken. Det var lite kallt i vattnet men det går att bada ändå :P. När jag kom hem blev det mat gott och snart som sagt dags för magpasset.
 
Carro på Djurparken
En rolig glass :)
Jag och Colan haha
Jag och Leo (djurparkens maskot)
 
Magträningen jag, Mamma och Erik har gett oss på, vi är på dag 17 så det är ett tag kvar.